Meer rust en een betere concentratie?
Ervaar Smilus® Focus.

Ga ontspannen de dag door.

smilus focus concentratiepil
Ik gebruik Focus nu een paar maanden en ik merk verschil. Ik heb echt minder onrust in mijn hoofd. Ik kan langer een boek lezen en ik voel meer ontspanning in mijn lichaam.
Margreet Klaassens
Schiedam

Bewaar je rust met Smilus® Focus

We zijn altijd druk. Ons hoofd vol met tal van dingen die we nog moeten doen. Het liefst vandaag nog. Goed concentreren en de rust bewaren kan dan een uitdaging zijn. Je focus lijkt verdwenen. Krijg weer meer (geestelijke) balans en rust met Smilus Focus.

Smilus® Focus bestaat uit slechts drie natuurlijke ingrediënten die samen zorgen voor meer rust. En meer rust, betekent een betere focus. Je kunt je makkelijker concentreren en bent minder vatbaar voor prikkels van buitenaf. Met Smilus Focus werkt snel. Je voelt je minder gejaagd en meer ontspannen. Zo kun je optimaal genieten van je dag.

Smilus® Focus helpt je:

  • Beter te concentreren
  • Meer te ontspannen
  • Balans te bewaren
weetjes over concentratie rust in je hoofd

Waar ligt jouw focus?

Wat is het antwoord op die vraag? Kun je deze vraag niet beantwoorden, omdat je eigenlijk niet meer weet waar je focus ligt? Je bent niet de enige. Steeds meer mensen hebben moeite om alles te combineren.
Uit onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau blijkt dat 62% van de mensen moeite heeft om alle activiteiten te combineren. We zijn altijd druk en tijd voor ontspanning is er niet. Dat terwijl ontspanning juist belangrijk is voor zowel lichaam als geest. Want hoe meer je ontspant, hoe beter je functioneert. 

 

Zo kan het ook...

Kun je wel wat hulp gebruiken om meer te ontspannen en beter te concentreren? Smilus® Focus kan je helpen. De combinatie van L-theanine, viskuit en blauwe glidkruid zorgen voor meer rust en balans. De samenstelling van Smilus® Focus is 100% natuurlijk. Het werkt snel en is veilig in gebruik.

Maar, waarom zou ik kiezen voor Smilus® Focus?

Werkt snel en langdurig

Het rustgevende effect van Smilus® Focus is snel merkbaar. Het heeft een werking tot wel 12 uur gedurende de dag.

Natuurlijke en veilige ingrediënten

We maken gebruik van gestandaardiseerde mengsels van plantenextracten en botanische componenten met controleerbare resultaten. Ingrediënten worden door het lichaam zelf afgebroken en uitgescheiden.

Zonder onnodige chemische bestanddelen

De basis van onze producten ligt in de natuur, die ontelbaar veel verschillende werkingen te bieden heeft. De combinatie van biologische kruiden en de synergetische werking maakt het gebruik van synthetische componenten overbodig.

Veilige en betrouwbare maakmethode

We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige en betrouwbare technologieën, uitgevoerd door ervaren mensen. Smilus® Focus wordt geproduceerd onder een gestandaardiseerd kwaliteitssysteem. Wij voldoen aan alle gestelde HACCP eisen.

Constant gewaarborgde kwaliteit

Smilus® werkt met gestandaardiseerde, werkzame ingrediënten met als resultaat betrouwbare producten die veilig te gebruiken zijn. De producten worden onderzocht en gestandaardiseerd op elk actief ingrediënt.

Ondersteunt een gezonde levensstijl en goed functioneren

Voor meer ontspanning en een betere concentratie. Smilus® Focus zorgt voor meer geestelijke balans en rust. Heeft een gunstige invloed op de darmflora en het immuunsysteem.

Voor kinderen en volwassenen

Smilus® Focus is te gebruiken vanaf de leeftijd van 3 jaar. De capsules zijn makkelijk te openen en te vermengen met water, vruchtensap of vla.

Smilus® Focus

100% natuurlijke ingredienten

L-theanine

L-theanine is een aminozuur dat van nature in de blaadjes van groene thee zit. Aminozuren zijn de bouwstenen van lichaamseigen moleculen. Net als eiwitten. L-theanine heeft de eigenschap dat het ontspant en kalmeert. Het vermindert stress en maakt niet suf en moe.

Viskuit

Viskuit zijn de onbevruchte, rijpe eitjes van de vis. Ze bevatten veel omega-3 vetzuren. Het zorgt voor vermindering van vermoeidheid.

Blauwe glidkruid

Blauwe glidkruid is een ontspannend kruid. Het vermindert ook een zenuwachtig gevoel.

Dit zit er niet in

  • Kunstmatige smaak- en kleurstoffen
  • Onnodige chemische toevoegingen
  • Verslavende stoffen
  • Toegevoegde en geraffineerde suikers
  • Gluten
  • Lactose

Smilus® Focus is niet verslavend, kent geen bijwerken en kan door mensen met diabetes gebruikt worden. Smilus® Focus is veilig in gebruik en tijdens de productie wordt voldaan aan de strenge kwaliteitseisen.   

smilus focus concentratiepil

Smilus® Focus

Natuurlijke ontspanning, betere concentratie. Haal het beste uit je dag.

Onze klanten ervaren het volgende: