Beter doorslapen

Word je vaak wakker ‘s nachts? En wil je beter doorslapen? Probeer dan Smilus Sleep. Een natuurlijk slaapmiddel. Smilus Sleep kan je helpen bij verschillende slaapproblemen. Bestel hier Smilus Sleep en word weer uitgerust wakker.

Doorslapen lukt niet

Lekker is dat; als een blok in slaap gevallen, om vervolgens een uur later weer wakker te worden. En dan nog eens, en nog eens…. Je kijkt voor de zoveelste keer op de wekker. Oh nee; nog maar een paar uur en die verrekte wekker gaat af. 

Wat je wilt? Beter doorslapen, het liefst de hele nacht. Pas wakker worden als de wekker af gaat. Of net iets daarvoor, dat is ook prima.

Slapeloosheid oplossing
Slaapproblemen

Tussendoor wakker worden

Een paar keer per nacht wakker worden is eigenlijk heel normaal. We worden allemaal gemiddeld zo’n twee tot drie keer per nacht wakker. Alleen herinneren we ons dat vaak niet, omdat die momenten maar heel kort zijn en omdat we ontspannen zijn. Het bewustzijn tijdens zo’n ‘wakker’ moment is heel laag. 

Lig je wel langere periodes wakker en lukt het dan maar niet om in slaap te vallen, dan wordt het frustrerend. Het slaaptekort wordt steeds iets meer opgebouwd en overdag ben je moe en prikkelbaar. Alles kost je meer moeite. 

Een opgebouwd slaaptekort noemen we ook wel slaapschuld. Tijd om je slaapschuld af te lossen! Smilus Sleep, een drank op natuurlijke basis, kan je helpen om beter door te slapen.

Hoe werkt Smilus Sleep?

Smilus Sleep is een slaapmiddel op basis van natuurlijke slaapverwekkers. De natuur heeft ons namelijk een flink portie kruiden te bieden die rustgevend en slaapverwekkend zijn. Bijvoorbeeld meidoorn en hop.

In veel slaapmiddelen, die verkrijgbaar zijn bij de drogist of online zit als werkzame stof melatonine. Smilus Sleep bevat geen melatonine. En is ook geen slaappil, maar een slaapdrank met een lekkere honingsmaak. Makkelijk in te nemen dus! Een half uur voordat je naar bed gaat neem je de aanbevolen dosis. De slaapverwekkende kruiden zorgen er niet alleen voor dat je sneller in slaap valt, maar ook dat je beter doorslaapt. Smilus Sleep kun je veilig gebruiken en de ingrediënten worden volledig door het lichaam afgebroken.

smilus sleep natuurlijke slaapdrank

Snel beter doorslapen met Smilus Sleep?

Advies nodig?

Heb je nog vragen over Smilus Sleep? Onze experts staan je graag te woord. Wij zijn te bereiken via klantenservice@smilus.nl of via telefoonnummer 038 477 44 10.