Beter Slapen? Ontdek Smilus Sleep. Een slaapverwekkend goede drank op basis van natuurlijke ingrediënten.

Slaap beter en start je dag uitgerust.

smilus sleep natuurlijke slaapdrank
Sinds ik Smilus Sleep gebruik krijg ik eindelijk weer de nachtrust die ik nodig ben. ’s Avonds één eetlepel Sleep zorgt ervoor dat ik een goede nachtrust krijg en ’s morgens fit wakker wordt.
Sofie van Dijk

Ben jij toe aan de juiste nachtrust?

Slaap… je kunt niet zonder. We hebben slaap nodig om zowel lichamelijk als mentaal te herstellen. Slapen heeft een positieve invloed op onze gezondheid en helpt ons overdag goed te functioneren. Hoe vervelend is het dan als je niet goed kunt slapen en je een verstoorde nachtrust ervaart. Smilus Sleep helpt je beter te slapen.

Smilus Sleep is een slaapdrank samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten. Ingrediënten, met name kruiden, die de natuur ons geeft en die effectief kunnen zijn bij het verhelpen van slaapproblemen. Het bewijs? Deze kruiden worden al sinds mensenheugenis gebruikt om beter te slapen. En ook nu, in de moderne tijd, waarin goed slapen soms een hele uitdaging is, is de werking van die kruiden onveranderd gebleven. Smilus Sleep is zo een slaapmiddel met natuurlijke ingrediënten, ter bevordering van je nachtrust.

Smilus Sleep helpt je:

  • sneller in slaap te vallen
  • beter door te slapen
  • diepe slaap bevorderen
feiten over slaap en slapeloosheid

Herken jij jezelf hierin?

Heb je moeite met in slaap vallen? Word je vaak wakker ’s nachts? Word je niet goed uitgerust wakker? Of word je vroeg wakker? Dan behoor je tot de 20% van de Nederlanders die aangeven slaapproblemen te hebben. Dat is natuurlijk erg vervelend!

Slecht slapen belemmert je dagelijks functioneren, je bent minder alert én hebt een korter lontje. Er zijn verschillende oorzaken toe te kennen aan slecht slapen, bijvoorbeeld stress, piekeren en onregelmatige diensten. Gelukkig is er een oplossing voor handen.

Zo kan het ook...

Snel beter slapen? En uitgerust wakker worden? Smilus Sleep helpt. De combinatie van natuurlijke ingrediënten draagt bij aan een betere nachtrust. Smilus Sleep werkt snel en is veilig in gebruik. De ingrediënten worden volledig afgebroken door het lichaam. Je start de dag uitgerust en we weten allemaal dat een goed begin het halve werk is.

Maar, waarom zou ik kiezen voor Smilus?

Werkt snel

Het slaapverwekkende effect van de kruidendrank is merkbaar binnen 60 tot 30 minuten na inname van de aanbevolen dosis.

Natuurlijk en veilige ingrediënten

We maken gebruik van gestandaardiseerde mengsels van plantenextracten en botanische componenten met controleerbare resultaten. Ingrediënten worden door het lichaam zelf afgebroken en uitgescheiden.

Zonder onnodige chemische bestanddelen

De basis van onze producten ligt in de natuur, die ontelbaar veel verschillende werkingen te bieden heeft. De combinatie van biologische kruiden en de synergetische werking maakt het gebruik van synthetische componenten overbodig.

Veilige en betrouwbare maakmethode

We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige en betrouwbare technologieën, uitgevoerd door ervaren mensen. Smilus Sleep wordt geproduceerd onder een gestandaardiseerd kwaliteitssysteem. Wij voldoen aan alle gestelde HACCP eisen.

Constant gewaarborgde kwaliteit

Smilus werkt met gestandaardiseerde, werkzame ingrediënten met als resultaat betrouwbare producten die veilig te gebruiken zijn. De producten worden onderzocht en gestandaardiseerd op elk actief ingrediënt in Smilus.

Ondersteunt een gezonde levensstijl en goed functioneren

Goed slapen is het beste begin van de dag. Smilus Sleep helpt je beter slapen en uitgerust wakker worden op een natuurlijke manier.

Smilus Sleep is een natuurlijk slaapmiddel dat echt werkt. Voor de samenstelling van Smilus Sleep wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit ingrediënten en zorgen we voor een constante kwaliteit. 

Smilus Sleep®

100% natuurlijke ingredienten

Hop

Hop is een natuurlijk slaapmiddel dat kalmerend werkt. Hop werkt snel en is met name geschikt om beter in slaap te vallen.

Passiebloem

Passiebloem, ook wel passiflora genoemd, is een populair middel natuurlijke slaap te bevorderen. Passiebloem heeft een rustgevende werking, helpt in slaap te vallen én om lekker door te slapen.

Haver

Haver is supergezond en bron van belangrijke vitamines, mineralen, vezels en antioxidanten. Haver helpt beter te slapen en is een bron van natuurlijke melatonine en vitamine B. Melatonine is belangrijk voor het slaap/waakritme. Vitamine B is van belang voor het goed functioneren van het zenuwstelsel. Een tekort aan vitamine B kan zorgen voor bijvoorbeeld slapeloosheid.

Meidoorn

Maar de meidoorn staat bekend om zijn rustgevende en slaap bevorderende werking, doordat het parasympatisch zenuwstelsel wordt versterkt. Daardoor wordt de meidoorn geschikt om onder doorslapen te bevorderen.

Slaapmutsje

Slaapmutsje is een bloeiend kruid en familie van de papaver. De plant en de zwarte zaadjes bevatten stoffen die helpen om beter te slapen. Slaapmutsje heeft een rustgevende werking.

Witte kastanje

Al eeuwenlang wordt de vrucht van de kastanjeboom gebruikt als geneesmiddel tegen onder andere onrustige benen en stijve spieren. Witte kastanje verbetert de doorbloeding en maakt de vaatwanden sterker.

Honing

Naast de zachte, zoete smaak maakt honing ook slapering. Honing helpt met het stabiliseren van de hoeveelheid glucose in je lichaam en stimuleert het vrijgeven van melatonine.

Doxylamine

In Smilus Sleep is een lage dosis doxylamine verwerkt. Doxylamine activeert de slaapverwekkende eigenschappen van de natuurlijke ingrediënten.

Dit zit er niet in

  • Kunstmatige smaak- en kleurstoffen
  • Onnodige chemische toevoegingen
  • Verslavende stoffen
  • Toegevoegde en geraffineerde suikers
  • Gluten
  • Lactose

Het gebruik van onnodige chemische toevoegingen in de producten valt niet binnen de filosofie van Smilus.
Wij gaan uit van de kracht van de natuur en blijven daardoor dichtbij de mens. 

Smilus sleep kortingscode

Smilus® Sleep

Voor een natuurlijk goede nachtrust en een uitgeruste start van de dag.

Onze klanten ervaren het volgende: