Diepe slaap bevorderen

Bevorder je diepe slaap met Smilus Sleep. Een natuurlijke slaapmiddel dat zonder recept verkrijgbaar is. Bestel hier online en slaap weer lekker!

Vier slaapfases

Wist je dat onze slaap is opgebouwd uit verschillende fases? Slapen doen we namelijk in vier fases:

1. Sluimerfase

Deze fase zit tussen wakker zijn en gaan slapen in. Je oogbewegingen worden trager. Je bent moe en je valt in slaap. Je hersenactiviteit neemt af.’

2. Lichte slaapfase

In deze fase verkeer je in een lichte slaap. Je wordt niet meer wakker van omgevingsgeluiden, maar wel van een aanraking.

3. Diepe slaapfase

Je ademhaling en hartritme zijn het laagst in deze slaapfase. Je wordt niet zomaar meer wakker. Word je wel wakker dan ben je gedesoriënteerd; je weet even niet waar je bent. Tijdens de diepe slaapfase vindt lichamelijk herstel plaats.

4. REM slaap

REM is de afkorting voor Rapid Eye Movement. Deze slaapfase wordt ook wel droomslaap genoemd. Er is veel hersenactiviteit en je ogen bewegen snel. Je bent bezig met verwerken van herinneringen en informatie. 

De slaapcyclus doorloop je ongeveer vier tot zes keer per nacht.

Diepe slaap is een belangrijke slaap

Je hebt het hierboven al kunnen lezen; de diepe slaap is een belangrijke slaap, omdat deze onder andere zorgt voor herstel van het lichaamsweefsel. We belanden vaak aan het begin van de nacht in de diepe slaap en iemand waken uit de diepe slaapfase is vaak geen makkie.Toch kan er een tekort aan diepe slaap ontstaan door bijvoorbeeld een onregelmatig slaappatroon of constante verstoring van de slaap.

Ervaar je een verstoring van je diepe slaap? Smilus Sleep kan je helpen om je diepe slaap te bevorderen.

Natuurlijke slaapopwekker
Natuurlijke slaapopwekker

Diepe slaap bevorderen

Smilus Sleep is een natuurlijk slaapmiddel op basis van honing, kruiden en doxylamine. Smilus Sleep kan helpen de diepe slaap te bevorderen, maar helpt ook bij sneller in slaap vallen en beter doorslapen. Zo gebruiken we in Smilus Sleep passiebloem dat bekend staat om het rustgevende effect en het inwerken op de GABA-receptor. Dat is een remmende neurotransmitter die helpt bij het ontspannen, angst en stress vermindert en het slaapproces bevordert.

Smilus Sleep natuurlijk en veilig

Smilus Sleep, een drank op natuurlijke basis. Bevat honing, haver, meidoorn, passiebloem, hop, slaapmutsje, maretak , witte kastanje en doxylamine. Deze ingrediënten zijn veilig te gebruiken en worden door het lichaam volledig afgebroken.

 

Smilus Sleep kan helpen verschillende slaapproblemen op te lossen en is zonder voorschrift verkrijgbaar. 

Koop Smilus Sleep hier online en word weer uitgerust en energiek wakker.

 

Uitgerust wakker worden

Smilus® Sleep proberen

Probeer Smilus® Sleep voordelig en bestel hier je probeerverpakking.