Lekker slapen met droomsap, slaapsap of Smilus® Sleep?

Soms kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij een goede nachtrust. Weer lekker slapen, zodat je overdag uitgerust wakker wordt.  Er zijn natuurlijk verschillende manieren om een goede nachtrust te ondersteunen. Een voor de hand liggende ondersteuning zijn de slaapsupplementen. Verkrijgbaar zonder recept. In pilvorm of, heel handig, als slaapdrank. Twee van die dranken zijn Droomsap en Smilus® Sleep

Wat is een droomsap of slaapdrank?

Het woord zegt het al; droomsap is een sap die je helpt fijn te dromen. Het is ook de naam van een redelijk bekend slaapdrankje. Net als Smilus® Sleep. Het zijn allebei kruidenpreparaten op natuurlijke basis én in vloeibare vorm. 

Sleep en Droomsap stimuleren een goede nachtrust en weer lekker uitgerust wakker worden. En dat is wel zo prettig als je overdag bepaalde verantwoordelijkheden hebt. Zoals een belangrijke vergadering of een belangrijke presentatie. Maar ook de zorg voor je gezin of andere, persoonlijke, activiteiten. 

Voor elke activiteit wil je uitgerust zijn. Of dat nu privé of zakelijk is. Een slaapsap gebruik je dus om ontspannen in slaap te komen en om door te slapen. Maar ook om niet al heel vroeg wakker te worden en vervolgens niet meer in slaap te vallen. 

Natuurlijk slaapmiddel slaapdrank

Ingrediënten uit de natuur

Droomsap bevat ingrediënten die ‘gewoon’ te vinden zijn in de natuur. Ingrediënten die al sinds jaar en dag gebruikt worden om een goede slaap te stimuleren. 

Een bekend slaapkruid dat wordt gebruikt, is bijvoorbeeld passiebloem. Ze werkt rustgevend en ontspannend. Iets minder bekend om zijn slaapverwekkende eigenschap, maar al even effectief, is hop. 

Droomsap of slaapsap heeft een zoetige smaak en er is een hele lage dosis doxylamine toegevoegd. Een antihistamine die ervoor zorgt dat je blijft doorslapen. 

Je neemt de drank in een half uur voordat je naar bed gaat. Smilus® Sleep bevat deze ingrediënten ook. Sleep wordt geproduceerd onder nauwkeurig gestandaardiseerde processen.  

Smilus® Sleep; slaapsap van hoge kwaliteit

Aan de producten van Smilus® stellen we hoge kwaliteitseisen. Dus ook aan Smilus® Sleep. Voordat we de ingrediënten verwerken in de slaapsap, testen we altijd eerst of ze voldoen aan de kwaliteitseisen die we stellen.

We zorgen ervoor dat de drank altijd exact dezelfde samenstelling en verhouding heeft. Elke stap in het maakproces wordt nauwkeurig gecontroleerd. 

We hebben een eigen laboratorium en ook het productieproces is in eigen beheer. Zo weten we zeker dat we de kwaliteit leveren die we nastreven. Wanneer gebruikers onverhoopt toch klachten ervaren over de kwaliteit, dan horen we dat natuurlijk graag.

Uitgerust wakker worden

Snelle werking Droomsap en Sleep

Smilus® Sleep en Droomsap beloven beide een snelle werking. Aangeraden wordt om de sap alleen te nemen voordat je naar bed gaat. Als voorbereiding op een goede nachtrust. 

Waarom niet tussendoor? Dan bestaat de kans dat je overdag wat duffer en slaperiger bent. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ook mensen die diabetes hebben wordt afgeraden dit product te gebruiken, omdat er honing en suiker aan is toegevoegd. 

Een heel groot pluspunt van beide slaapdranken is overigens dat ze geen verslavende werking hebben, in tegenstelling tot slaapmiddelen die op recept verkrijgbaar zijn. Ook worden alle ingrediënten door het lichaam zelf afgebroken.

Smilus® Sleep combideals (25% korting)

Goed slapen is natuurlijk belangrijk om je goed te voelen. Zowel geestelijk als fysiek. Droomsap is dan een prima hulpmiddel. Net als Sleep. 

Maar er zijn meer dingen van belang om je lekker te voelen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. Maar ook dat je ontspannen bent overdag. Weet de rust te bewaren en je focust op wat echt belangrijk is op dat moment. 

Ook hier kan Smilus® je bij ondersteunen. Smilus® Sleep is prima te combineren met Smilus® Focus of Smilus® Minerals. Bekijk hier onze combideals. Zorg samen met Smilus® voor een goede balans en aandacht voor lichaam en geest.

 

combideal smilus sleep minerals focus
Combideals Smilus® 25% korting

Snel beter doorslapen met Smilus® Sleep?

  • Werkt snel
  • Natuurlijk en veilige ingrediënten
  • Zonder onnodige chemische bestanddelen
  • Veilige en betrouwbare maakmethode
  • Constant gewaarborgde kwaliteit
  • Jarenlange expertise op het gebied van natuurlijke, plantaardige middelen
  • Ondersteuning bij een gezonde levensstijl en goed functioneren
  • Eerst proberen met proefverpakking

Advies nodig?

Heb je nog vragen over Smilus Sleep? Onze experts staan je graag te woord. Wij zijn te bereiken via klantenservice@smilus.be of via telefoonnummer 038 477 44 10.