Gezond en vitaal leven? Smilus® Minerals biedt ondersteuning aan een goede lichamelijke gezondheid.

Mineralen en sporenelementen die bijdragen aan een gezonde en energieke levensstijl. ​

smilus minerals gezonde voeding
Ik gebruik Focus nu een paar maanden en ik merk verschil. Ik heb echt minder onrust in mijn hoofd. Ik kan langer een boek lezen en ik voel meer ontspanning in mijn lichaam.
Margreet Klaassens
Schiedam

Krijg jij genoeg vitaminen en mineralen binnen?

Een vaststaand feit is dat we niet zonder vitaminen en mineralen kunnen. Ze spelen een belangrijke rol bij de werking van ons lichaam. Zo zorgen ze voor energie, dragen bij aan het herstel van ons lichaam en diverse andere lichamelijke processen. 

Mineralen halen we, net als vitamines, uit onze voeding. Het grote verschil tussen vitamines en mineralen is dat het menselijk lichaam zelf vitamines kan aanmaken. Mineralen worden niet aangemaakt door ons lichaam en halen we alleen uit voeding. 

De Nederlandse bodemkwaliteit is slecht, hierdoor ontbreekt het in onze voeding vaak aan genoeg minerale voedingsstoffen. Lichamelijke processen raken hierdoor uit balans. Een aanvulling van ontbrekende mineralen is nodig om ons lichaam goed te laten functioneren en klachten te voorkomen. 

Smilus® Minerals bevat alle belangrijke mineralen en sporenelementen waar het lichaam om vraagt. Mineralen hebben verbinding met elkaar nodig om optimaal te werken en te zorgen dat alle lichamelijke processen goed verlopen. Smilus® Minerals is een supplement in poedervorm en volledig natuurlijk.

Smilus® Minerals draagt bij aan:

  • Een goede lichamelijke balans
  • Opbouw en herstel van het lichaam
  • Een goede energievoorziening
Weetjes over mineralen

Mineralen tekort?

Een tekort aan mineralen kan zich uiten in verschillende symptomen. Een aantal symptomen is stress, vermoeidheid, hoofdpijn, darmklachten en botontkalking.

Je voelt je niet zo als je zou willen. Je  klachten werken belemmerend, terwijl je graag energiek en vol vertrouwen wilt zijn. Je wilt simpelweg lekker in je vel zitten. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Aanvullen die mineralen!

Heb je klachten die op een tekort aan mineralen kunnen wijzen? Een gevarieerd eetpatroon is erg belangrijk. Toch voorziet voeding ons niet altijd van voldoende minerale voedingsstoffen. Smilus® Minerals bevat alle belangrijke mineralen en sporenelementen en biedt de nodige aanvulling op je dagelijkste voeding. Smilus® Minerals is veilig in gebruik en bevat geen chemische toevoegingen. 

Maar, waarom zou ik kiezen voor Smilus® Minerals?

Minerals bevat alle belangrijke mineralen en sporenelementen

Een pot Minerals bevat alle belangrijke mineralen en sporenelementen De poeder is samengesteld uit 20 belangrijke mineralen en sporenelementen die we nodig hebben voor het goed functioneren van ons lichaam

Natuurlijke en veilige ingrediënten

We maken gebruik van gestandaardiseerde mengsels van plantenextracten en botanische componenten met controleerbare resultaten. Ingrediënten worden door het lichaam zelf afgebroken en uitgescheiden.

Zonder chemische bestanddelen

De basis van onze producten ligt in de natuur, die ontelbaar veel verschillende werkingen te bieden heeft. De combinatie van biologische kruiden en de synergetische werking maakt het gebruik van synthetische componenten overbodig.

Veilige en betrouwbare maakmethode

We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige en betrouwbare technologieën, uitgevoerd door ervaren mensen. Smilus® Focus wordt geproduceerd onder een gestandaardiseerd kwaliteitssysteem. Wij voldoen aan alle gestelde HACCP eisen.

Constant gewaarborgde kwaliteit

Smilus® werkt met gestandaardiseerde, werkzame ingrediënten met als resultaat betrouwbare producten die veilig te gebruiken zijn. De producten worden onderzocht en gestandaardiseerd op elk actief ingrediënt.

Ondersteunt een gezonde levensstijl en goed functioneren

Voor meer ontspanning en een betere concentratie. Smilus® Minerals zorgt voor meer geestelijke balans en rust. Heeft een gunstige invloed op de darmflora en het immuunsysteem.

Het gebruik van Smilus® Minerals kan ondersteuning bieden bij het goed functioneren van diverse lichamelijke processen. De uitgebalanceerde samenstelling zorgt voor een optimale werking van de mineralen en sporenelementen in het lichaam.

Smilus® Minerals

100% natuurlijke ingredienten

Magnesium

Magnesium is erg belangrijk voor het goed functioneren van ons zenuwstelsel en de botopbouw. Magnesium zorgt er ook voor dat spieren kunnen samentrekken.

Calcium

Calcium zorgt voor een goede werking van zenuwen en spieren en is belangrijk bij de botopbouw en zorgt voor een sterk gebit.

IJzer

IJzer heeft een belangrijke rol bij het transport van zuurstof in ons bloed. Ook speelt het een rol bij de ontwikkeling van onze hersenen.

Natrium

Natrium regelt de bloeddruk en is van belang voor een goede vochthuishouding. Daarnaast zorgt natrium er ook voor dat zenuwprikkels beter worden geleid.

Zink

Zink helpt ons immuunsysteem te verbeteren. Het speelt ook een belangrijke rol bij de opbouw van eiwitten in het lichaam en bij weefselvernieuwing.

Koper

Koper is van belang bij de vorming van bindweefsel en botten. Door koper wordt ook pigment in het haar gevormd. Ook zorgt het voor een goede werking van het afweersysteem en de bloedstolling.

Chroom

Chroom zorgt voor een goede werking van insuline. En speelt ook een rol bij de stofwisseling van koolhydraten.

Borium

Borium is verantwoordelijk voor het op peil houden van de calciumspiegel.

Kalium

Kalium is nodig voor een goede vochtbalans en bloeddruk.

Kobalt

Kobalt is een onderdeel van vitamine B12. Een tekort aan kobalt kan bloedarmoede veroorzaken

Mangaan

Mangaan is nodig bij de activatie van verschillende enzymen die zorgen voor energie om lichaamsprocessen uit te voeren.

Selenium

Selenium beschermt rode bloedlichaampjes en cellen tegen beschadiging en vind je in de lever. Ook maakt selenium zware metalen, die soms in voeding zitten, minder giftig.

Silicium

Silicium is verantwoordelijk voor het stevig maken van lichaamsweefsels. Onder andere onze botten, pezen, kraakbeen en slagaderen bevatten dit mineraal.

Vanadium

Vanadium voorkomt tandbederf en werkt ook goed tegen hartziekten.

Molybdeen

Molybdeen hebben we nodig voor een goede stofwisseling en is een onmisbaar onderdeel van enzymen.

Aluminiumoxide

Aluminiumoxide zorgt onder andere voor het in stand houden van de lichaamstemperatuur en is belangrijk bij de vorming van hormonen en enzymen.

Nikkel

Nikkel speelt een rol in de stofwisseling tussen glucose, vet en ijzer.

Dit zit er niet in

  • Kunstmatige smaak- en kleurstoffen
  • Onnodige chemische toevoegingen
  • Verslavende stoffen
  • Gluten
  • Lactose

 

Smilus® gelooft in natuurlijk. De natuur heeft het unieke vermogen om mensen te ondersteunen bij verschillende ongemakken en uitdagingen.
Daar maken wij dankbaar gebruik van. 

smilus minerals tegen mineralen tekort

Smilus® Minerals

Voor een natuurlijke ondersteuning van de lichamelijke balans.

Onze klanten ervaren het volgende: