Smilus Sleep op basis van natuurlijke ingredienten

De slaapdrank van Smilus Sleep is samengesteld op basis van natuurlijke ingredienten. Ingredienten die in de natuur te vinden zijn en slaap bevorderen. Smilus Sleep bevat haver, meidoorn, passiebloem, hop, slaapmutsje, maretak, witte kastanje en doxylamine. En honing om de drank een aangenaam zachte smaak te geven.

Ingredienten uit de natuur

De natuur bezorgt ons een aantal kruiden die een slaapopwekkende werking hebben. Smilus Sleep gebruikt een aantal van die kruiden in haar drank. Deze ingredienten worden door het lichaam volledig afgebroken en kunnen veilig gebruikt worden.

Slaapverwekker haver

Haver is een graansoort die we vooral kennen als hoofdbestanddeel van havermout, maar haver wordt ook gebruikt in mueslirepen en koeken. Haver is supergezond en bron van belangrijke vitamines, mineralen, vezels en antioxidanten. Haver helpt ook beter te slapen. Haver is een bron van natuurlijke melatonine en vitamine B. Melatonine is belangrijk voor het slaap/waakritme. Vitamine B is van belang voor het goed functioneren van het zenwustelsel. Een tekort aan vitamine B kan zorgen voor bijvoorbeeld slapeloosheid.

Slaapverwekker meidoorn

De meidoorn staat bekend om zijn rustgevende en slaapbevorderende werking, doordat het parasympatisch zenuwstelsel* wordt versterkt. Daardoor wordt de meidoorn geschikt om onder doorslapen te bevorderen. Meidoorn wordt vaak gebruikt in combinatie met andere rustgevende kruiden, zoals valeriaan, passiebloem en hop.

* Het parasympathische zenuwstelsel is het deel van het autonome zenuwstelsel dat de organen zodanig beïnvloedt dat het lichaam in een toestand van rust en herstel kan komen. Het heeft hiermee een tegengestelde functie aan het andere deel van het autonome zenuwstelsel, het orthosympathische zenuwstelsel.

Bron: wikipedia.nl

Slaapverwekker passiebloem

Passiebloem, ook wel passiflora genoemd, is een populair middel natuurlijke slaap te bevorderen. Passiebloem heeft een rustgevende werking, helpt in slaap te vallen én om lekker door te slapen. Passiebloem heeft een vergelijkbare werking als valeriaan.

Slaapverwekker hop

Wie aan hop denkt, denkt misschien meteen aan bier. Maar hop is ook een natuurlijk slaapmiddel dat kalmerend werkt. Hop werkt snel en is met name geschikt om beter in slaap te vallen.

Slaapverwekker slaapmutsje

Slaapmutsje is een bloeiend kruid en familie van de papaver. De plant en de zwarte zaadjes bevatten stoffen die helpen om beter te slapen. Slaapmutsje heeft een rustgevende werking. 

Slaapverwekker maretak

De maretak zien we vooral veel met kerst. De engelse benaming is mistletoe en sta je onder de mistletoe dan mag je elkaar kussen. Maar de maretak staat ook bekend om zijn rustgevende en kalmerende werking.

Slaapverwekker Witte kastanje/Paardenkastanje

Een veel voorkomende boom in Nederland is de Witte paardenkastanje. Het zijn vaak hoge, imposante bomen. De paardenkastanje kan je helpen om minder te piekeren.

Honing

Honing is een natuurproduct, gemaakt door bijen. Ze verzamelen stuifmeel, nectar en honingdauw. Mengen dit en voegen er eigen enzymen aan toe. Honing heeft een zachtzoete smaak.

Doxylamine

Doxylamine kan worden ingezet als een middel dat kalmeert. Ook wordt het, in combinatie met andere ingredienten, gebruikt bij allergie, verkoudheid en hoofdpijn. In Smilus Sleep zit slechts een lage dosis van 3,26 mg per 1 ml. Per dosis van 2 ml is dit 6,52 mg.

Zorgvuldig maakproces

Smilus Sleep drank wordt zorgvuldig samengesteld. Zo worden de verhoudingen elke keer zorgvuldig uitgemeten. Alleen zo ontstaat een product met een constante kwaliteit. Smilus Sleep wordt geproduceerd onder de strenge HACCP eisen. Zo garanderen wij een 100% veilig product.

De producten van Smilus worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles, zodat er altijd een gestandaardiseerd en betrouwbaar eindproduct geboden wordt.

smilus sleep natuurlijke slaapdrank

Bestel en ervaar

Beter slapen met behulp van een middel op natuurlijke ingrediënten? Dat kan met Smilus Sleep. Bestel hier online en ervaar de slaapverwekkende werking.

Vragen?

Heb je vragen over Smilus Sleep? We beantwoorden ze graag. Stel ze via klantenservice@smilus.nl of bel ons: 038 477 44 10