Slaapmiddel zonder recept

Je kunt niet slapen. Je hebt al van alles en nog wat geprobeerd om van je slapeloosheid af te komen. Je overweegt om een slaapmiddel te gebruiken, maar je twijfelt over welk slaapmiddel je wilt gebruiken.
Naar de huisarts toe voor een voorgeschreven slaapmiddel gaat je een stap te ver. Je wilt een slaapmiddel zonder recept én zonder vervelende bijwerken. Wij vertellen je er graag meer over.

Slaapproblemen

Slaapmiddel zonder voorschrift

Er zijn verschillende soorten slaapmiddelen zonder recept verkrijgbaar. Bij de drogist, natuurwinkel en online.

Slaapmiddelen met melatonine

Bijvoorbeeld melatonine. Slaapmiddelen met melatonine zijn in lage dosering verkrijgbaar zonder recept. Melatonine is een natuurlijk hormoon, aangemaakt door ons eigen lichaam. Slaapmiddelen met melatonine werken alleen als bewezen is dat het lichaam zelf niet voldoende aanmaakt. 

Natuurlijk slaapmiddel slaapdrank

Natuurlijke slaapmiddelen

Liever een slaapmiddel zonder melatonine? Dan zijn er genoeg alternatieven; de natuurlijke slaapmiddelen. Dit zijn homeopathische slaapmiddelen en slaapmiddelen op basis van kruiden. Deze slaapmiddelen geven vaak geen bijwerkingen. In tegenstelling tot slaapmiddelen op recept. Homeopathie gaat uit van het gelijke met het gelijkende bestrijden. De werkzame grondstof in een homeopathisch middel is sterk verdund met water.Een ander natuurlijk slaapmiddel is een slaapmiddel op basis van kruiden. De werkzame bestanddelen zijn planten, delen van planten, plantenmaterialen of combinaties daarvan. In ruwe of bewerkte staat. Deze werkzame kruiden worden al sinds mensenheugenis gebruikt om allerlei kwalen en ongemakken te verhelpen. Deze kennis is van generatie op generatie doorgegeven. Het is zelfs zo dat de werkzame stof in tal van geneesmiddelen uit de hedendaagse geneeskunde oorspronkelijk stamt uit planten.Voorbeelden van kruiden die slaap opwekken zijn hop, passiebloem, meidoorn en slaapmutsje.

Liever zonder bijwerkingen

Natuurlijke slaapopwekker

Hoe kies je het beste slaapmiddel?

De keuze voor een slaapmiddel is natuurlijk heel persoonlijk en van verschillende factoren afhankelijk. Want wil je een slaapmiddel met of zonder melatonine? Homeopathisch of toch liever op basis van kruiden? En in tabletvorm of als drank? Het is in elk geval belangrijk om te kiezen voor een slaapmiddel van goede kwaliteit. Een middel dat wordt geproduceerd onder strenge eisen en volgens hoge standaarden.

Smilus Sleep®

Op zoek naar een slaapmiddel op natuurlijke basis

Dan is Smilus Sleep de beste keuze. Bestel hier je probeerverpakking.
smilus sleep natuurlijke slaapdrank