Slaapproblemen oplossen

Hoe graag we ook willen, of hoe moe we ook zijn, het lukt niet altijd om lekker in slaap te vallen of om door te slapen. Je hebt een slaapprobleem en wilt dit graag oplossen. Smilus Sleep kan uitkomst bieden.

Slapeloosheid

Uit blijkt uit onderzoek van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) dat 20% van de Nederlanders last heeft van slapeloosheid. 10% gaf aan veel of zelfs heel veel last te hebben van slaapproblemen. Dat is een behoorlijk aantal! 

Slaapproblemen kunnen te maken hebben met het niet in slaap kunnen vallen, vaak wakker worden of vroeg wakker worden. Maar ook het gevoel dat je niet in diepe slaap valt. Er zijn meer vrouwen, dan mannen die te maken hebben met slaapproblemen. Dat heeft onder andere te maken met de hormoonhuishouding van vrouwen. 

Fijn om te weten, maar je wilt je slaapprobleem oplossen. Je hebt al verschillende dingen geprobeerd. Maar heb je Smilus Sleep ook al geprobeerd? Smilus Sleep is een slaapmiddel samengesteld op basis van een mix van slaapverwekkende kruiden.

Slapeloosheid oplossing
Natuurlijke slaapopwekker

Genoeg slaap

Wat vinden we genoeg slaap? Dat verschilt per leeftijdscategorie. Voor 65 procent van de volwassenen is zeven tot acht uur slaap per nacht ideaal. Dat lukt niet altijd. En eens een nachtje minder dan zeven uur slaap, daar kunnen we over het algemeen best tegen. 

Het wordt een probleem als je een langere tijd achter elkaar minder slaapt. Weinig slaap heeft gevolgen voor je dagelijks functioneren. Je bent moe en minder alert. Genoeg slaap is belangrijk bij een gezonde leefstijl. 

Smilus Sleep kan je helpen beter te slapen.

Vier voorwaarden voor goed slapen

De Amerikaanse National Sleep Foundation heeft vier voorwaarden geformuleerd voor goed slapen. Je wordt goed uitgerust wakker als:

Je minstens 85% van de tijd die je in bed ligt echt slaapt

Je binnen 30 minuten in slaap valt

Je niet vaker dan één keer per nacht wakker wordt en..

Dan niet langer dan 20 minuten wakker ligt.

Voldoe je aan die voorwaarden, of juist helemaal niet?

Smilus Sleep bij slaapproblemen

Ervaar je slaapproblemen? Droom je zo onderhand van bovenstaande vier punten? Smilus Sleep kan je helpen! Het is een slaapmiddel op natuurlijke basis. Smilus Sleep bevat naast honing en slaapverwekkende kruiden het werkzame bestanddeel doxylamine. De mix van werkzame ingrediënten in de drank kunnen je helpen sneller in slaap te vallen en beter door te slapen. Smilus Sleep is veilig te gebruiken en zonder recept verkrijgbaar.

De producten van Smilus worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles, zodat er altijd een gestandaardiseerd en betrouwbaar eindproduct geboden wordt.

smilus sleep natuurlijke slaapdrank

Smilus Sleep proberen

Probeer Smilus Sleep voordelig en bestel hier je probeerverpakking.